Cautare

6402 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea oradea" (8.62 secunde)
Balta Danut - sef serviciu - a declarat un salariu pe 2007 in suma de 58.121 de lei, adica peste 4.800 de lei pe luna (impreuna cu sotia sa, Balta Georgeta, angajata si ea la Fisc cu un venit din salarii de 2.381 de lei pe luna si-a putut cumpara in 2007, in Santandrei un teren de 500 m2 si un apartament in Oradea pe strada M.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
In aceste zile copiii vor avea ocazia sa vada spectacole-invitate din Timisoara, Oradea si Iasi. Pe 29 mai, cei mici se vor putea intalni cu frumoasa poveste a lui Aladin in spectacolul O mie si una de frontiere a Teatrului Regina Maria din Oradea.
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. ... Ramnicu-Valcea, Oradea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se arata intr-un comunicat al companiei.
Este un examen pe care il urmaresc cu atentie si cu real interes celelalte 26 de state membre ale U.E. ... Un eventual esec la acest sever examen, in timp, presupune aparitia unor urmari nefaste. Dar, cine sunt chemati sa sustina acest examen?
Manifestarea a fost organizata pentru toti studentii de la Universitatea din Oradea, iar acestia s-au prezentat in numar mare, astfel incat sala de festivitati a Facultatii de Stiinte Politice a fost neincapatoare.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
Aceasta are in componenta sase agentii de furnizare, printre care si Agentia din Oradea. ... Societatile comerciale rezultate in urma divizarii partiale sunt societati comerciale pe actiuni si isi desfasoara activitatea potrivit Legii nr.
Principiile care stau la baza elaborarii acestui plan nou pentru taxe ti impozite locale de catre noua conducere a Primariei Oradea au in vedere cateva aspecte, crearea unui cadru prielnic pentru investitori, sprijinirea IMM- urilor, exploatarea patrimoniului municipiului, dorinta de a decongestiona traficul rutier in zona centrala ti in cartiere ti folosirea eficienta a parghiilor care intaresc respectul fata de cetatean.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Federatia Patronilor Bihor, in parteneriat cu Primaria Oradea, organizeaza, vineri, in sala "Gen. ... La discutii vor fi prezenti reprezentanti ai RADET Oradea, care vor discuta despre reabilitarea termica a cladirilor si efectele ei asupra pietei de energie termica si asupra emisiilor de gaze cu efect de sera.
"Ne place sa jucam fotbal si vrem sa jucam la Universitatea Craiova, apoi la Real Madrid sau Barcelona", asta a fost concluzia "smulsa" ... "Toata familia suntem trup si suflet pentru Universitatea.
google-analytics.com